Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku

Uctenie funkcionárskej činnosti

Naši futbalisti privítali v 15. kole V. ligy Západ ZsFZ futbalový klub z Holíča. Pred začiatkom zápasu si Oblastný futbalový zväz Trnava uctil funkcionársku činnosť Stanislava Gaža (životné jubileum 70 rokov) a predseda zväzu Vladimír Hracho mu odovzdal pamätnú plaketu a futbalový dres.

Po tomto slávnostnom začiatku sa začal zápas. Skóre stretnutia otvoril po výbornom centri Zaorala z vnútra pokutového územia Žák. Ďalšie naše šance zostali nevyužité. Treba povedať, že v 1. polčase zväčša po našich chybách niekoľkokrát nebezpečne zahrozili aj hostia, avšak neinkasovali sme.

V druhom polčase sa náš výkon zlepšil, z čoho rezultoval aj gól Žáka, ktorý si poradil s obrancom a popod padajúceho gólmana hostí zvýšli na 2-0. Ďalší gól pridal po peknej akcii Heteš a tento priniesol kľud na naše kopačky. Po faule na Gašparíka kopal Mikláš pokutový kop, ktorý rutinérsky premenil a bolo 4-0. Hostia korigovali stav stretnutia lobom Konečného a do konca stretnutia sa už nič vážneho nestalo. Zápas sa končil víťazstvom 4:1 a určite bol najkrajším darček pre nášho Stanka.